Avrupa Birliği İşletmelerin Ve Kobilerin Rekabet Edebirliği(Cosme) Programı

• 28.10.2019

Sayın Üyemiz,

Birliğimizden aldığımız yazıda,  Avrupa Birliği İşletmelerin Ve Kobilerin Rekabet Edebirliği(Cosme) kapsamında “ Sürdürülebilir Bir Moda Endüstrisi için İnovasyon Uygulamalarına Hız Kazandırma” konulu proje teklif çağrısı yayınmış olup, söz konusu proje çağrısının amacı, Avrupa Moda endüstrisinin rekabet edebilirliğini arttırmak ve endüstrinin çevreci yapısını “Kobilerin kapasitesini destekleyerek” güçlendirmektir.

Son başvuru tarihi 17 Aralık 2019 olan proje teklif çağrısına başvuru dokümanları ve rehberine, Avrupa Komisyonunun https://ec.europa.eu/easme/en/section/cosme/cos-circfash-2019-3-02-innovation-applications-sustainable-and-circular-fashion-industry internet sayfasından ulaşılabilmektedir. KOSGEB, programın ulusal koodrinasyonundan sorumlu kurum olarak yetkilendirilmiştir.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Avrupa Birliği İşletmelerin Ve Kobilerin Rekabet Edebirliği(Cosme) Programı