Haberler

Küba Enerji, Petrol ve Gaz Konferansı

  • 22.10.2019
  • ezgi

 Sayın Üyemiz,

TOBB tarafından Odamıza gönderilen yazıd, Havana Büyükelçiliğimizden alınan bir yazıya atfen, 3. Küba Enerji, Petrol ve Gaz Konferansı’nın, Küba Devlet Petrol Şirketinin (Union Cuba-Petroleo, CUPET) organizasyon şirketi Global Event Partners (İngiltere) ve internet sayfasında Doğu Akdeniz’de arama faaliyetlerinde bulunduğu belirtilen Al Fardouss (Lübnan) şirketi ile ortaklaşa olarak 27 Kasım 2019 tarihinde Havana’da başlayacağı ve 3 gün süreceği bildirilmektedir

Bahsekonu yazıda, Konferans kapsamında Küba’da hidrokarbon arama ve üretimi konularının yanısıra tedarikçi ve yatırımcılar için mevcut olanak ve önceliklerin ele alınacağı, ayrıca Küba’nın Meksika Körfezi’ndeki münhasır ekonomik bölgesinde yer alan ve ihaleye çıkarılacak 24 blok ile ilgili özel oturumların gerçekleştirileceği ve Helms-Burton Yasası’nın Küba’da yatırım sürecine etkilerinin tartışılacağı belirtilmektedir.

Söz konusu konferansa ilişkin davet mektubu ve detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Küba Enerji, Petrol ve Gaz Konferansı

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam