Haberler

İHRACATTA DEVLET TEŞVİKİ

  • 03.10.2019
  • ezgi

 

İHRACATTA DEVLET TEŞVİKİ

 

Ödemiş Ticaret Odası olarak İhracatta üyelerimize destek vermeye devam ediyoruz. İhracat destek birimine başvuran firmalarla yapılan ön görüşmeler sonrasında, firmaların ihtiyaçları doğrultusunda yol haritası çizerek adım adım ihracata hazırlıyoruz.

 

Hazırlık sürecinde de profesyonel ekiplerle çalışarak, firmalarımızı doğru yönlendirmek önceliğimizdir. Bu amaçla danışman aracı firmalarla da çalışmaktayız. Danışman Firmalardan destek almak; devlet desteklerinden faydalanabilmek ve gerekli projelendirme süreçlerinin baştan sona hazırlanması ve iş adımlarının proje süresince takibinin yapılabilmesini sağlayacaktır. Üyelerimizin ihtiyaçlarına göre faydalanabilecekleri en uygun desteklerle ilgili sürdürülebilir çözümler sunulacaktır.

 

Ticaret Bakanlığı, KOSGEB,  Kalkınma Ajansları vb. kurumların sağladığı destekleri takip ederek üyelerimizin  azami destek almasını hedefliyoruz. Bu kapsamda KOSGEB tarafından açıklanan ‘Yurt Dışı Pazar Destek Programı’ hakkında da özet bir bilgi vermek isteriz.

 

·  Sağlanacak olan destek azami tutarı 300 Bin TL’dir.

·Personelyazılım ve donanımtanıtımyurtdışı seyahat ve fuartest-analiz ve belgelendirme ile danışmanlık hizmet alımları için destek sağlanmaktadır.

·  Desteğin %70’i hibe%30’u da faizsiz kredi şeklinde verilmektedir.

·  Proje süresi; en az 6 (altı) ay en fazla 24 (yirmi dört) aydır.

Bu gibi devlet teşvikli benzer projelerle ihracatta yola çıkmak ; üyelerimizin sağlam adımlarla daha rahat ihracat yapabilmesine olanak sağlayacaktır.

 

İHRACATTA DEVLET TEŞVİKİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam