ÖTO’DA AİLE ŞİRKETLERININ KURUMSALLAŞMASI EĞİTİMİ

• 03.10.2019

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nun katkılarıyla  ÖTO hizmet binasında 1 Ekim 2019 tarihinde, ‘Kurumsal Sürekliliğin Sağlanmasında Kurumsallaşma Ve Aile Şirketleri’ konulu seminer düzenlendi.

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü ve Ege Kadın Buluşması ortaklığında düzenlenen eğitim tam gün sürdü.  Meslek Fabrikası Şube Md. Proje Uzmanı İlçeler Eğitim Şefi Ebru Tuba İnci’nin konuşmacı olduğu seminerde , kurumsallaşmanın temel amacı olan kurumun kişilerden ve onların kendilerine bağlı icra yöntemlerinden bağımsız hale gelmesi ve sürekliliğinin sağlanmasının önemi anlatıldı. Eğitimde ; Aile Şirketi Kavramı , Temel Özellikleri, Kuruluşu ve Gelişimi, Temel Karakteristikleri, Yönetim Sorunları, Aile Şirketlerinin Yok Olma Nedenleri, Kurumsallaşmada yaşanan problemler nelerdir gibi dikkat çeken konular üzerinde konuşuldu.

Eğitim Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve  ÖTO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mualla Akgün ‘ün, Meslek Fabrikası Şube Md. Proje Uzmanı İlçeler Eğitim Şefi Ebru Tuba İnci’ye teşekkür plaketi takdim etmesiyle sonlandı.

ÖTO’DA AİLE ŞİRKETLERININ KURUMSALLAŞMASI EĞİTİMİ