Haberler

ÖTO’YA KEREM ALİ SÜREKLİ ZİYARETİ

  • 30.09.2019
  • ezgi


İzmir AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ‘den Ödemiş Ticaret Odasına ziyaret.


Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Üyeleri H. Selçuk Bütün, Metin Dursun, İzmir AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta ve beraberindeki Ak Parti İl ve İlçe Başkanlıkları temsilcilerini ağırladılar.


ÖTO Başkanı Eriş; Ödemiş’imizin ve ÖTO üyelerinin taleplerini yetkili mercilere ulaştırma konusunda aktif çalışmalar sürdürdüğünü belirterek imkanlar doğrultusunda sorunlara çözümler bulunmasını talep etti. Organize Sanayi Bölgesinde Tarım Kredi Kooperatifinin yatırıma başlaması ve doğalgaz hattının OSB ‘ye ulaşması konularında gerekli çalışmaların yapılmasını, Bölgedeki yer altı sularının azalmasından kaynaklı her geçen gün artan su ihtiyacının çözülmesi amacıyla gerekli çalışmaların yapılması, İhracat için Dış Ticaret Standart Kontrol Şubesinin Ödemiş’e açılması ve bu sayede ihracat yapmak isteyenlere kolaylık sağlanması, Ödemiş Sgk Kurumunda personel sayısının arttırılmasına yönelik çalışma yapılması, İzmir Kalkınma Ajansı’nın bölgemize yönelik yatırımlarının artması gibi çeşitli konularda taleplerini dile getirdi.


İzmir AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de iletilen talepler doğrultusunda gerekli telefon görüşmelerini hemen gerçekleştirerek, Ödemiş için yapılabilecekler konusunda çalışmaları başlattığını belirtti. İlçelerden gelen taleplere çok önem verdiklerini, İlçeler sayesinde İzmir’in bir bütün olarak kalkınabileceğini vurguladı. Ellerindeki imkanları bölge sorunlarını çözmeye yönelik değerlendirmenin olumlu sonuçlar doğuracağını dile getirdi. Dile getirilen sorunlar hakkında gerekli notlar alınarak çalışmaların başladığını bildirdi.

 ÖTO’YA KEREM ALİ SÜREKLİ ZİYARETİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam