ÖTO’DAN İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. ‘YE ZİYARET

• 30.09.2019

Ödemiş Ticaret Odası Meclis Üyesi Adil KÖSE, İstanbul Ağaç Ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali SUKAS’ı ziyaret etti.

Ödemiş Ticaret Odası Üyesi aynı zamanda Kırmızı Beyaz Süs Bitkiler firması sahibi Adil Köse’nin gerçekleştirdiği ziyaret ile Ödemişteki süs bitkileri ve fidancılık üreticilerinin yüzünü güldürecek haberler alındı.

İstanbul Ağaç Ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali SUKAS gerçekleşen ziyarette yaptığı açıklama ile, sektördeki firmalara her türlü desteği vereceklerini, ithal alımların artık olmayacağını duyurdu. Önümüzdeki günlerde Ödemiş’e ziyarette bulunacağını açıklayan İstanbul Ağaç Ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali SUKAS, Ödemiş Ticaret Odasında sektör temsilcileri ile bir araya gelmeyi planladığını söyleyerek, ziyaretinin yakın zamanda gerçekleşeceğini vurguladı.

ÖTO’DAN İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. ‘YE ZİYARET