Haberler

İstanbul Havalimanı Gümrük İdareleri

  • 27.09.2019
  • ezgi

 

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığı’ndan alınan yazıya atfen; 09.09.2019 tarihli anılan Bakanlık Onayı ile İstanbul Havalimanı yolcu salonunda hizmet vermek üzere İstanbul Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı İstanbul Havalimanı Yolcu Salonu Gümrük Müdürlüğü adıyla yeni bir gümrük müdürlüğü kurulmasının halihazırda kargo ve yolcu işlemleri için hizmet veren İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğü’nün aynı adla sadece kargo işlemlerim yürütmesinin; ayrıca, Atatürk Havalimanının tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılmış olması nedeniyle Atatürk Havalimanı Yolcu Salonu Gümrük Müdürlüğü’nün de kapatılmasının uygun bulunduğu belirtilmiştir.

Yazıda devamla, anılan Bölge Müdürlüğüne bağlı İstanbul Posta Gümrük Müdürlüğü’nün ise İstanbul Havalimanındaki yeni hizmet binasında olağan şekilde hizmet vermeye devam edeceği açıklanmıştır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

İstanbul Havalimanı Gümrük İdareleri

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam