Haberler

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

  • 25.09.2019
  • ezgi

Ödemiş Ticaret Odası ve İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ödemiş Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği seminer 7 Ekim 2019, saat 15:00 da Ödemiş Ticaret Odası’nda yapılacaktır.


Kişisel Verilerin Korunması Kanununun özelliklerinin ele alınacağı bu seminerde; kişisel verilerin korunması hakkının anayasal bir hak olmasının neticeleri, Kanunun temel ilkeleri başta olmak üzere çeşitli konu başlıkları hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Uzun yıllardır tasarı halinde bekleyen ve 7 Nisan 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren ‘6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’, kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları kuralları düzenleme yönünde önem arz etmektedir.

Seminerimiz ücretsiz olup tüm üyelerimiz davetlidir.
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam