• 23.09.2019

ÖTO’DAN İZMİR ÇIKARTMASI

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Genel Sekreteri İ.Emre Çifti Ödemiş’imiz için İzmir’de ilgili mercileri ziyaret ettiler.

Ödemiş’imizin  taleplerini ve sorunlarını iletmek için İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız ile görüştüler. Üyelerine hizmet çerçevesinde Oda bünyesinde kurulan İhracat Destek Birimi hakkında bilgilendirmede bulundular. ÖTO üyelerinin ihracat yapma sırasında karşılaştıkları sorunlar iletilerekteknik altyapının geliştirilmesi için atılması gereken adımlar değerlendirildi. Sektörler ayrı ayrı ele alınarak üretimde kalitenin arttırılması konusu görüşüldü.