Haberler

ÖTO’DAN SELÇUK TİCARET ODASI’NA KIYASLAMA ZİYARETİ

  • 18.09.2019
  • ezgi

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi kapsamın da, Odalar arası uyumu sağlamak, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve iyi uygulamaları tespit etmek, Avrupa’da bulunan Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla, Ödemiş Ticaret Odası ile Selçuk Ticaret Odası 17.09.2019 Salı günü Kıyaslama Toplantısı gerçekleştirdi.

 

Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen Toplantı da her iki odadaki çalışmalar, verilen hizmetler karşılaştırılarak uyumluluk ve kıyaslama değerlendirmeleri yapıldı. Kıyaslama konuları olarak tüm ana başlıkları ve alt kırılımları ele alındı.

Selçuk Ticaret Odası Kıyaslama Toplantısına Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri İ.Emre Çiftçi ve Kalite Akreditasyon Sorumlusu Begüm Sav katılım sağlayarak Odalar arası iyi uygulamalar konusunda bilgi paylaşımında bulundular.

ÖTO’DAN SELÇUK TİCARET ODASI’NA KIYASLAMA ZİYARETİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam