• 18.09.2019

ÖTO’DAN ALACAK SİGORTASI SEMİNERİ

Ödemiş Ticaret Odasında 26 Eylül 2019 Perşembe Günü saat:14:00 de KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası hakkında bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

‘KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası’, Bakanlar Kurulu’nun 04.06.2018 tarih ve 2018/11892 sayılı ‘Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere Yönelik Ticari Alacak Sigortası Sunulmasını İçeren Devlet Destekli Sistemin İşleyişine Dair Kararı’ ile oluşturulan Devlet destekli bir sistemdir.

Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası, KOBİ’lerin yapmış olduğu herhangi bir teminata bağlanmamış vadeli satışlardan doğan borcun ödenmeme riskini teminat altına almayı amaçlamaktadır.

Konu hakkında Halk Sigorta A.Ş. Yetkilileri sunumuyla gerçekleşecek seminer ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir.