Vize, Çalışma İzni ve Oturma İzni Zorlukları

• 12.09.2019

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığı’ndan alınan yazıya atfen; Dünya Ticaret Örgütü bünyesinde ülkemizce sunulması planlanan bir öneri kapsamında iş insanlarımızın vize, çalışma ve oturma izinleri ile ilgili olarak yaşadıkları zorluklara ilişkin bilgilerin derlenmesine ihtiyaç duyulduğu bildirilmektedir.

Bu kapsamda, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Diğer Duyurular” bölümünde yer alan soru formunun 11 Eylül 2019 mesai bitimine kadar cevaplanarak seda.gedik@tobb.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,