Haberler

ÖTO İHRACAT EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

  • 28.08.2019
  • ezgi

 

 

 Ödemiş Ticaret Odası Ur-ge Eğitimlerini düzenlemeye devam ediyor. 

 Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Üreticileri Dış Ticaret Kapasitesinin Arttırılması Projesi kapsamında katılımcı firmalar için 27 ağustos 2019 tarihinde Ödemiş Ticaret Odası Konferans salonunda Uluslararası pazarlama ve marka iletişimi eğitimi gerçekleştirdi. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Burcu Öksüz ve ReSkills Training firma yetkilisi, eğitim 4.0 uzmanı Filiz Güleç Kutlu ve Proje Yöneticisi Murat Esmeray tarafından programlanan eğitimde katılımcı firmaların uluslararası pazarlamanın temelleri, marka kavramı ve markalaşma süreçleri hakkında bilgi sahibi olmaları hedeflenmektedir.

Ur- Ge Projesine dahil olan 20 firma temsilcisinin katıldığı eğitimde marka kavramını oluşturan bileşenler, markanın küresel ölçekteki etkisi ve kurumsallaşma sürecinde markalaşmanın getireceği sonuçlar gibi konular üzerinde duruldu. Katılımcı firmaların eksik yönleri ihtiyaç analizi ile belirlenerek bunları geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıldı.

 Ödemiş Ticaret Odası;  Ur-Ge Projesi dahilindeki firmaların gelişimlerini tamamlamaları, bir adım önde olmaları ve gelişen çağa ayak uydurmaları için eğitimler düzenlemeye devam edecektir. Düzenlenen eğitimler sayesinde; Ur-ge projesinin temel amacı olan ihracatı arttırmaya yönelik faaliyetlere destek olcaktır.

ÖTO İHRACAT EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam