Haberler

ÖTO ‘DAN İHRACATTA ÜYELERİNE BÜYÜK DESTEK

  • 20.08.2019
  • ezgi

 

 

 Ödemiş Ticaret Odası, İhracat Destek Birimi ile üyelerine hizmet vermeye başlıyor. Üyelerine yenilikçi hizmetler sunma ilkesiyle hareket eden ÖTO yeni bir hizmetle daha karşımızda.

  İhracat Destek Birimi ile İhracat yapmak isteyen üyelerine her aşamada yol gösterici olmayı hedeflemekte. Yeni oluşturulan birimin temel amaçlarından biri de devletimizin ihracat konusunda desteklerini takip etmek bu konuda üyeleri bilgilendirmek ve yararlanmalarını sağlamaktır. Öncelikle ihracat yapmak isteyen üyeler ile görüşecek, onların talepleri, eksikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yol göstericilik üstlenecektir. Bu konuda Oda tarafından sunulan hizmet doğrultusunda ihracat yapmak isteyen firmalara profesyonel destek sağlanacaktır.

ÖTO Başkanı Rıfat Eriş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘‘Ödemiş Ticaret Odası olarak üyelerimize sunduğumuz yeni bir hizmetten bahsetmek istiyorum. ‘‘İhracat Destek Birimi’’. Amacımız Odamız bünyesinde yeni faaliyete geçen İhracat Destek Birimi sayesinde firmalarımızın yurtdışı pazarına ulaşmak istediklerinde yanlarında yol gösterici olabilecek profesyonel bir ekiple destek sağlamaktır. Bu sayede firmalarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri ve adım atarken daha emin ve güvenli ilerlemelerini istiyoruz.

Üyelerimiz bizi aradığında öncelikle uzmanlarımız tarafından firmaların seviyeleri tespit edilecektir. İhracat yapmak istedikleri ürünler hakkında odamız bünyesinde gerekli araştırmalar yapılacak olup, hedef pazarlar belirlenecektir. Sonraki aşamada firmaların birebir görüşmelerinde, ülkeler arası anlaşmalarında, hukuki ve finansal konularda destek sağlayacak, kısacası ihracatın en başından en sonuna üyelerimizin yanında olacak ve onlara yol gösterecek bir birim oluşturuldu.

 Şu anda firmaların tek yapmaları gereken Ödemiş Ticaret Odasını arayarak ihracat yapmak istiyorum demeleridir.’’ Dedi.

 

ÖTO ‘DAN  İHRACATTA ÜYELERİNE BÜYÜK DESTEK

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam