Haberler

ÖTO’DAN TÜRSAB ACENTALARINA BİRGİ VE GÖLCÜK’Ü TANITTI

  • 06.08.2019
  • ezgi

 

ÖTO’DAN TÜRSAB ACENTALARINA BİRGİ VE GÖLCÜK’Ü TANITTI

 

  Ödemiş Ticaret Odası, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin Ege Bölgesi acenta sahiplerinden oluşan yaklaşık 25 kişilik bir ekibe Birgi ve Gölcük Turu düzenledi.

 Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Atik, Metin Dursun, Sadık Güllü, H. Selçuk Bütün ve Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi misafirlere eşlik ettiler.

  TÜRSAB Ege Bölgesi Temsil Kurulu Başkanı Osman Tolga Gencer ve beraberindeki Acenta sahiplerinden oluşan heyetin gezisi, Birgi de yeni açılan işletmecisinin Üzeyir Çakır olduğu Rukim Otel de öğlen yemeği ile başlayarak,  Dervişağa Medresesi, Aydınoğlu Mehmet Bey Camii, Imam-ı Birgivi Kabristanı ve Çakırağa Konağı gibi tarihi değerlerimizin görülmesinin ardından Gölcük de İşletmeciliğini Nadir Öncel’İn yaptığı Kavaklı Öncel Kardeşler Restaurantta akşam yemeklerini yemeleri ile tamamlandı.

  Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Birgi, Gölcük, Bademli, Bozdağ ve Lübbey kısacası bölgemizin tüm turizm değerlerini tanıtmaya yönelik tüm organizasyonlarda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtti.

  Konuyla ilgili bir açıklama yapan ÖTO Başkanı Rıfat Eriş, Birgi’nin tarih, kültür, doğal doku ve gatronomi açısından bu güne kadar bozulmadan gelmesinin bir avantaj olduğunu, bu dokuyu koruyarak, turizme kazandırılmasının önemli olduğunu belirtti. ÖTO olarak bölge halkı ve işletmelerin oluşturdukları platforma destek vererek bölgede sürdürülebilir turizme imkan tanımak için çalışmalarının ve çeşitli paydaşlarla işbirliklerinin devam edeceğini, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük’ü dünyaya tanıtmak istediklerini söyledi.  Eriş, bütün TÜRSAB acentelerini bölgeyi keşfetmeye, yerli ve yabancı ziyaretçiler için yeni bir destinasyon olarak değerlendirmeye davet etti.

Birgi Nardanesi Cafe Restaurant’ın işletmeciliğini yapan Yaşar Günaydın gezi heyetine eşlik ederek Birgi’nin değerlerini çok kısa bir zaman çerçevesinde gelen misafirlerimize gezerken aktarmaya çalıştıklarını dile getirdi. Birgi’nin Türkiye genelinde çok önemli bir dokuya ve yere sahip olduğunu düşündüklerini ve bu doğrultuda tanıtımını yapma konusundaki çalışmalarına her zaman devam edeceklerini söyledi.

Türsab Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Osman Tolga Gencer, Turizm acenteleri olarak Birgi’nin marka kent olmasının peşindeyiz dedi. Ege bölgesinde olan Birgi Gölcük gibi değerlerimizin bilinirliliğini arttırmak ve tanıtımına katkı sağlamak için turlar düzenlemeye devam edeceğini belirtti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Birgi, Bozdağ ve Gölcüğün değerinin biraz daha artması bilinirliliğini arttırması yönünde çok önemlidir. İsteğimiz gelen misafirlerimizin sorunsuz ve mutlu bir şekilde buradan ayrılmalarını sağlamaktır. Bunun içinde ellerinden gelen tüm yardımları ve hazırlığı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

ÖTO’DAN TÜRSAB ACENTALARINA BİRGİ VE GÖLCÜK’Ü TANITTI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam