• 02.08.2019

ÖTO’DAN İLÇE ODALAR İLE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER ZİYARETİ

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Meclis Başkanı İbrahim Surav, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı İzmir’deki İlçe Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’i ziyaret ettiler.

ÖTO Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş, Kiraz, Beydağ bölgeleri üyelerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirdi. Odalar ve Borsaların Ortak Yönetim Kurulları Toplantılarında almış oldukları kararlarda iletildi.

Oda ve Borsa Başkanları Bölgesel olarak işbirliği sağlanması, sorunlara çözüm önerileri geliştirilmesi için birlikte hareket etmeye hazır olduklarını belirttiler. Üyelerinin ve bölge sorunlarının görüşüldüğü verimli bir ziyaret gerçekleşti.