• 31.07.2019

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA E-TİCARET EĞİTİMİ

Ödemiş Ticaret Odası üyelerinden gelen talepler doğrultusunda eğitimler ve seminerler ile hizmet vermeye devam ediyor.

Ödemiş Ticaret Odası tarafından organize edilen E-Ticaret Eğitim, 30- 31 Temmuz 2019 tarihlerinde 2 tam gün şeklinde Ödemiş Ticaret Odası hizmet binasında düzenlenmiştir.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Prof. Dr. Coşkun KÜÇÜKÖZMEN, Offiside Clothes Kurucu/Yönetici Ortak Ahsen ÜNAL, Avukat Elif ÖZGÜR katılımlarıyla gerçekleşen eğitime ilgi yüksekti. Tam gün süren eğitimler yaklaşık 25 er kişilik sınıflardan oluştu.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, ‘Odamız üyelerinden gelen eğitim seminer talepleri doğrultusunda hareket ederek, üyelerimize hizmet sunmaya devam ediyoruz. İnternetin günümüzde önemi ve ürün pazarlamadaki etkisi yadsınamaz, üyelerimizin özellikle bu konudaki atılımlarını desteklemek amacıyla düzenlediğimiz eğitime oluşan yoğun ilgiden çok memnunuz. Önümüzde ki dönemlerde bu ve benzeri eğitimleri devam ettireceğiz. Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, eğitimin verimli olmasını dilerim.’’ Dedi.

Günün sonunda eğitimde bulunanlara katılım belgeleri takdim edildi.