Haberler

ÖTO BAŞKANI RIFAT ERİŞ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

  • 18.07.2019
  • ezgi

 

ÖTO BAŞKANI RIFAT ERİŞ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

   Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, 17.07.2019 Çarşamba Günü Ödemiş Ticaret Odası Toplantı Salonunda, ilçede bulunan Basın Mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Ödemiş Kent Gazetesi, Anadolu Ajansı, TRT Haber Muhabiri Turgay Konuralp, Yerel Güç Gazetesi Muhabiri Süleyman Güleroğlu, Kent Gazetesi Ramazan Elgün, Yeni Asır Gazetesinden Seval Konuralp,  Tv 9 İzmir Kanalından Nehir Nagehan Sayal, Doğan Ajans Muhabiri Yüksel Balcı, Radyo Remix Yasemin Akarsu Kırbaş, Küçük Menderes Gazetesi Ece Köseoğlu, Tv 9 İzmir Kanalında Halil Yörük ve Tv 9 İzmir Kanalında Alper Yıldırım katıldılar.

Oda Başkanı Rıfat Eriş basın mensuplarına Ödemiş Ticaret Odasının Faaliyetleri ve yapılması planlanan Projeler hakkında bilgiler verdi. Basınla düzenli olarak yapılan faaliyetlerin paylaşılması kamuoyunu bilgilendirmek açısından ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak sorulan soruları yanıtladı.

 Odamız faaliyetlerinden kısaca bahseden Rıfat Eriş; "Üyelerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla mesleki faaliyetlerinin güçlendirilmesi için eğitim, organizasyon ve seminerler düzenliyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına üyelerimizle birlikte katılıyoruz. Fuarların yanı sıra düzenlediğimiz seminerlerle ve eğitimlerle de üyelerimize hizmet vermekteyiz. Hazırladığımız projelerle birlikte Odamızın kurumsal gelişimine büyük önem veriyoruz. Bizler, sanayicisi ile esnafı ile ilçemizin ekonomik ve sosyal refahı için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Gerek yurtiçi gerek yurtdışı devlet teşviklerini yakından takip ederek üyelerimizin faydalanabileceği projeleri hazırlamaya çalışmaktayız. Süs Bitkileri sektöründe hazırladığımız UR-GE Projesi Bakanlık onayını almış ve faaliyetlere başlamıştır.

  Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinde aktif rol almaya ve Ödemiş’e sağlayacağı faydalarını kazandırabilmek adına gerekli çalışmaları yapmaya özen göstermekteyiz.

 Ödemişteki tüm kurumlar ile ortak iş birliği içinde bulunarak her daim hizmet vermeye hazır bulunmaktayız. Yakın zamanda Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile ortaklaşa hayata geçirdiğimiz Meslek Edindirme Kursları kapsamında, Denetimli Serbestlik Mahkumlarına Boyacılık Kursu alanında 3 günlük eğitim verildi. Bu gibi sosyal sorumluluk projelerine mümkün olduğunca destek vermekteyiz. 

Davetimizi kabul ettiğiniz için siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunarım. Ödemiş’imizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan sizlersiniz.  Her konuda bizlere destek olan başta değerli Üyelerimiz olmak üzere Meslek Komitelerimize, Meclisimize, Yönetim Kurulumuza ve siz değerli Basın Mensubu arkadaşlarımıza müteşekkiriz" dedi.  

Toplantı Basın mensuplarının ÖTO Başkanı Rıfat Eriş’ e yönelttiği soru cevap kısmı ile sona erdi.

 

ÖTO BAŞKANI RIFAT ERİŞ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam