Haberler

ÖTO BAŞKANI ERİŞ TARIM KREDİ KOOP. İLE GÖRÜŞTÜ

  • 12.07.2019
  • ezgi

 

ÖTO BAŞKANI ERİŞ TARIM KREDİ KOOP. İLE GÖRÜŞTÜ



Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, 11 Temmuz 2019 günü Tarım Kredi Koop. Yapı İşleri Müdürü Aytunç Rahman Adıyaman'ı ağırladı. 


  Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirilecek yatırımın yol haritası ve zamanlaması konularında görüşüldü. ÖTO Başkanı Eriş, " Tarım Kredi Koop. ‘nin yakın zamanda faaliyete geçmeyi planlaması Ödemiş ve bölgemiz için heyecan yaratan bir gelişmedir. Ödemiş Organize Sanayi  Bölgesinin harekete geçmesinin, bölgemizin kalkınmasına büyük katkıları olacaktır. Bunun yanında Tarım Kredi  Koop. 'in faaliyete geçmesi ile buzağı maması, protein tozu, büyük baş ve küçükbaş hayvan premixleri, yem katkı ürünleri üretilecektir. Bu ürünle özellikle Türkiye'nin ithal ettiği ürünler olması bakımında da kritik önem taşımaktadır.  Ödemiş Ticaret Odası ve Organize Sanayi Bölgesi olarak bölgemize yapılacak tüm yatırımlara destek olmak en temel görevimizdir. Bunun bilincinde ve isteğindeyiz. Tarım Kredi Koop. ve diğer gelecek tüm yatırımların bölgemize hayırlı olmasını dilerim. " Dedi.

ÖTO BAŞKANI ERİŞ TARIM KREDİ KOOP. İLE GÖRÜŞTÜ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam