ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA E-TİCARET EĞİTİMİ

• 03.07.2019

Ödemiş Ticaret Odası üyelerinden gelen talepler doğrultusunda eğitimler düzenlemeye devam ediyor. ÖTO ve İBB Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Meslek Fabrikası Md. ve İşletme İştirakler Dairesi Başkanlığı Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen eğitim, ücretsiz olup sınırlı sayıda kontenjan ile açılacaktır. Başvuru ve ayrıntılı bilgi için 0232 543 11 68 ve kayıt için son tarih 26.07.2019 dur.

Ödemiş Ticaret Odası hizmet binasında 30 Temmuz 2019 Salı Günü saat: 9:30 – 17:00 arasında tam gün sürecek olan E-Ticaret Eğitimi düzenlenecektir. Eğitim sunumu Prof. Dr. Coşkun KÜÇÜKÖZMEN İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü ve Ahsen ÜNAL Offiside Clothes Kurucu/Yönetici Ortak tarafından gerçekleştirilecektir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Tarih: 30 Temmuz Salı