Haberler

ÖDEMİŞ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ VE ÖDEMİŞ TİCARET ODASI MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

  • 26.06.2019
  • ezgi

 

 

 Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan SARICA , Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ ve Denetimli Serbestlik Müdürü Timuçin GÖÇ Ödemişte önümüzdeki dönem faaliyete geçecek olan Ödemiş Bilsem –Bilim Sanat Merkezi- Okulu hizmet binasını ziyaret ettiler.

 

  Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı, Ödemiş Ticaret Odası ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün ortaklaşa hayata geçirdikleri Meslek Edindirme Kursları kapsamında, Denetimli Serbestlik Mahkumlarına Boyacılık Kursu alanında 3 günlük eğitim verildi. Öğretici Usta Azmi Uydu’nun verdiği eğitimler sonucunda ders alan kursiyerlerin meslek edinmiş olmalarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kursiyerlerin çok istekli ve azimli olduklarını belirtti.

   Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan SARICA,  Ödemiş Ticaret Odasına , Öğretici Usta Azmi Uydu’ya  katkılarından dolayı teşekkür ederek, düzenlenmiş olan bu kurslar sayesinde Denetimli Serbestlik Mahkumlarına hem meslek kazandırmış olmak hem de toplumumuza geri kazandırmış olmaktan yana duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

  Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ, ‘’Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Tuğan Sarıca’ya , Denetimli Serbestlik Müdürümüz Timuçin Göç’e ve Öğretici Ustamız Azmi Uydu’ya vermiş oldukları emekler için teşekkür ederiz. Biliyoruz ki gelir ve refah seviyesinin yükselmesi, suça eğilimlerini azaltmaktadır. Bu nedenle mahkumların meslek sahibi olması hayatlarını çalışarak düzenli bir şekilde sürmeleri demektir. Bu proje ile amaçladığımız mahkumların hayata tutunmaları ve sosyalleşmelerinin ilk adımı atılmış oluyor. Buna da vesile olmaktan Ödemiş Ticaret Odası olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Boyama Kursu alan mahkumlar, yaz tatili süresince okulları boyayarak bir sonraki eğitim öğretim yılına hazırlayacaklar.’’ Dedi.

  ÖDEMİŞ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ VE ÖDEMİŞ TİCARET ODASI  MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam