• 17.06.2019

ÖTO URGE PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR

Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Üreticileri Dış Ticaret Kapasitesinin Arttırılması Projesi kapsamında Ödemiş Ticaret Odası toplantı salonunda "Finansal Okuryazarlık/Bankacılık ve Krediler" Eğitimi düzenlendi.
ÖTO Ur-Ge Projesi katılımcılarının katılımıyla gerçekleşen "Finansal Okuryazarlık/ Bankacılık ve Krediler" Eğitimini ÖTO Genel Sekreteri İ. Emre Çiftçi gerçekleştirdi. Eğitimde firmaların finansal araç gereçlerin kullanımında ve yönetiminde bilgiyle değerlendirme yapmasını ve finansal araçların seçiminde etkili ve rasyonel kararlar verebilmesini sağlanması amaçlandı.
Soru cevap kısmının ardından eğitim tamamlandı.