Haberler

ÖTO 'DAN BİRLEŞTİRİCİ ADIMLAR

  • 12.06.2019
  • ezgi

 

ÖTO 'DAN BİRLEŞTİRİCİ ADIMLAR

 

 Ödemiş Ticaret Odası bünyesinde süt sektörü temsilcileri 12.06.2019 tarihinde ÖTO çatısında bir araya geldi.

 Ödemiş  Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Atik, Tekafos İzmir Aplikasyon Sorumlu Mustafa Hoşgönül, Tekafos Teknolojik Sistemleri Onur Işık ve Randox Laboratories Ltd. Esin Yıldız katılımlarıyla Ödemiş Ticaret Odası Toplantı salonunda Süt Teknolojileri Konulu toplantı gerçekleşti.  

  Toplantıda Ödemiş Ticaret Odası üyelerinden Mandıracılar, Süt toplayıcıları v.b. ilgili firmaların temsilcilerinin sektör gelişmeleri ve sorunlarına yönelik konularda görüşüldü.

 Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş için en önemli sektörlerden biri olan süt sektöründe kaliteyi arttırmak için neler yapılabileceği konularında devamlı firma temsilcileri ile değerlendirmeler yaptıklarını iletti. Öncelikle sunulan hizmetin kalitesini arttırmak, mevcut firma sahiplerinin karşılaştığı sorunları gidermek ve onların işlerinde kolaylık sağlamak adına yapılabilecekler konusunda fikir istişaresinde bulunmaktan yana mutluluğunu dile getirdi. Sektörün ihtiyaç duyduğu teknik konulardaki destek ve labaratuar desteği konularında atılabilecek adımlar hakkında görüşüldüğünü belirtti. Bölge olarak süt üretimi konusundaki  önemimizin ve gücümüzün farkında olarak , ürettiğimiz gerek sütün gerek süt ürünlerinin de kalite ve gücünü arttırmak adına yapılabilecekler konusunda da değerlendirmelerde bulunulan bu toplantısının faydalı olduğu kanaatinde olduğunu ileterek, önümüzde ki dönemde hem firmalarımız hem bölgemiz çıkarları doğrultusunda atılabilecek adımlar konusunda ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

  Toplantı karşılıklı fikir alışverişi ve soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.

 

ÖTO 'DAN BİRLEŞTİRİCİ ADIMLAR

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam