2. Uluslararası Coğrafi İşaretler Zirvesi

• 23.05.2019

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, “2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi”nin, “Anadolu’dan Dünya’ya” temasıyla 19-20-21 Eylül 2019 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibition Center’da yapılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu Zirve’ye ilişkin Ankara Ticaret Odası’nın duyuru yazısı ile Zirve’de yapılması planlanan ikili iş görüşmelerine katılım sağlayacak perakende firmalar-üretici ve çatı kuruluşların doldurulacağı formalar ekte sunulmaktadır.

“2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi”ne katılım için kayıt işlemlerinin www.cografiisaretlerzirvesi.com üzerinden yapılması hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

2. Uluslararası Coğrafi İşaretler Zirvesi