Haberler

ÖTO DA UR-GE EĞİTİMLERİ BAŞLADI

  • 21.05.2019
  • ezgi

 

ÖTO DA UR-GE EĞİTİMLERİ BAŞLADI

 

   Ödemiş Ticaret Odası öncülüğünde  Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Üreticileri Dış Ticaret Kapasitesinin Arttırılması Projesi kapsamında katılımcı firmalar için 21-22 Mayıs 2019 tarihlerinde sürecek eğitimler başladı.

   Leverage Bilişim Firması Sahibi Akın Çalışkan ile Ege Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden Dr. Erhan Zalluhoğlu ’nun katılımıyla gerçekleşen eğitimler Ödemiş Ticaret Odası Konferans salonunda gerçekleşti. Proje Yöneticisi Murat Esmeray tarafından firmaların talepleri doğrultusunda programlanan eğitimler 2 tam gün şeklinde devam edecektir.

Ur- Ge Projesine dahil olan 20 firma temsilcisinin katıldığı eğitimde stratejik planlama ve yönetim uygulamalarının kapsamı, firmaların hedef oluşturma süreçleri, oluşturulan hedefler doğrultusunda uygun yurtdışı fuarlara katılım aşamasında dikkat edilmesi gerekenler, kalite standartları, vizyon misyon, ortak değer kavramları gibi bir çok ana başlık altında konular işleniyor.

 

 

ÖTO DA UR-GE EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam