Haberler

KIRMIZI BEYAZ SÜS BİTKİLERİ TÜRKIYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 FİRMASI ÖDÜL TÖRENİNDE ÖDEMİŞ’İ GURURLANDIRDI

  • 20.05.2019
  • ezgi

 

KIRMIZI BEYAZ SÜS BİTKİLERİ TÜRKIYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 FİRMASI

ÖDÜL TÖRENİNDE ÖDEMİŞ’İ GURURLANDIRDI

 

 

     19 Mayıs 1919 100. Yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle Samsun'da 100. Yıl kutlamaları gerçekleştirildi.

      Bu program çerçevesinde Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla saat 11'de Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Konferans salonunda Türkiye 100 ödül töreni gerçekleştirildi. TOBB öncülüğünde TEPAV işbirliğinde, başvuran şirketlerin 2015-2017 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlandı.

   Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adil Köse, Genel Sekreteri İ. Emre Çiftçi ve Kırmızı Beyaz Süs Bitkileri Firması Genel Müdürü Derya Peker Türkiye 100 Ödül Törenine katıldılar.   

    Türkiye’nin hızlı büyüyen ilk 100 firmasının ödüllerini aldığı ödül töreninde ÖTO Yönetim Kurulu Üyesi Adil Köse Kırmızı Beyaz Süs Bitkileri firması sahibi olarak 37. Sırada ödülünü aldı. Ödül Töreninin ardından konuşan Köse ‘ 19 Mayıs tarihinde 100. Yıl kutlamaları esnasında Sayın Bakanlarımızın elinden almış olduğumuz ‘’Türkiye 100’’ Ödülleri iler onurlandırılmış olmaktan yana çok mutluyuz.’ Dedi.

   Türkiye 100 listesi hazırlanırken, başvuran şirketlerin son 2 yıl, yani 2015-2017 arası ciro artış hızının, dikkate alındığını ifade eden TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, “İşte bu salonu dolduran şirketler, bu alanda müthiş bir başarı kaydetti. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin, bu dönemdeki ortalama büyümesi, yüzde 605. Bu çok çarpıcı bir rakam” dedi. Bu şirketlerin Türkiye’deki milli gelir artışının 18 kat üzerinde bir performans  gösterdiklerini bildiren TOBB Başkanı, yine aynı süre içinde, çalışan başı üretimlerini, yani verimliliklerini ise, ortalama yüzde 332 artırdıklarını söyledi.

 

 

 

 KIRMIZI BEYAZ SÜS BİTKİLERİ TÜRKIYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN 100 FİRMASI  ÖDÜL TÖRENİNDE ÖDEMİŞ’İ GURURLANDIRDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam