TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI HAKKINDA TEBLİĞ TASLAĞI

• 16.05.2019

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğünden alınan 26.04.2019 tarih ve 32931 sayılı yazıya atfen,  “Taslak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkında Tebliğ” nin hazırlandığı ve söz konusu taslak yönetmeliğe www.tmkt.gov.tr  internet sitesinde Mevzuat başlığı altında Taslaklar alt başlığından erişildiği belirtilerek Odamız görüşleri istenmektedir.

Odamız görüşüne esas teşkil etmek üzere bahse konu Taslak hakkındaki değerlendirmelerinizin en geç 20 Mayıs 2019  günü mesai saati bitimine kadar Odamız mail adresi olan odemisto@tobb.org.tr  gönderilmesi hususu, bildirilmektedir.

Saygılarımızla

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI HAKKINDA TEBLİĞ TASLAĞI