Anneler Günü Kutlu Olsun

• 13.05.2019

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ, Anneler Günün nedeniyle yayımladığı mesajda ‘‘Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınlar, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Dünyaya getirdiği evlatları özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta şehit anneleri olmak üzere, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiç bir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün kadınların Anneler Günü'nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.’’ Dedi.

Anneler Günü Kutlu Olsun