Haberler

Lübbey Bahar Şenliği

  • 06.05.2019
  • ezgi

 05/05/2019
Ödemiş Ticaret Odası 5 Mayıs 2019 Pazar günü Lübbey de Bahar Şenliği düzenledi.
 Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, ÖTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurullarının ve halkın kalabalık katılımıyla şenlik gerçekleşti.  Lübbey de farkındalık yaratmak amaclı düzenlenen organizasyonda Lübbey Köyü sakini Mehmet Güler 'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. 
Bahar şenliğinin programlanmasında etkin rol oynayan Levent Aybars Özdemir'in Lübbey'in tarihi hakkında yaptığı konuşmanın ardından tiyatro gösterisi, halk oyunları ile etkinlikler devam etti. Arkeolog Emin Başarabilek'in düzenlediği imza etkinliği ilede Lübbey'in tarihi hakkında katılımcılara bilgi verildi.
ÖTO Başkanı Rıfat Eriş Lübbey Köyüne dikkat çekmek ve bölgenin turizme kazandırılması amacıyla ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, bölgenin değerinin bilinmesi ve en basta bölge halkı tarafından sahip çıkılmasının önemini vurguladı. 

Lübbey Bahar Şenliği

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam