Hizmet Şeref Belge ve Plaket Töreni

• 02.05.2019

01/05/2019/ Ankara
Ödemiş Ticaret Odası Başkan Vekili ve TOBB Delegesi Nuri Yaşayan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Sayın  M. Rıfat Hisarcıklıoğlu 'nun teşrifleriyle TOBB İkiz Kulelerde gerçekleşen törende, TOBB Delegeliği görevinde 20. Yılını tamamlaması vesilesiyle kendisine Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi takdim edildi. Törende Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Meclis Başkanı İbrahim Surav, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Dursun, Adil Köse ve Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi hazır bulundular.

Hizmet Şeref Belge ve Plaket Töreni