• 26.04.2019

EGE YAPI 2019 2. Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı & EGE Gayrimenkul 2019 Konut, İşyeri, Arsa, Yatırımı ve Finansmanı Fuarı eş zamanlı olarak 7 - 10 Kasım 2019 tarihleri arasında Fuarizmir Uluslararası Fuar alanında gerçekleşecektir.

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası destekleri ile yapı gayrimenkul sektörünün Ege Bölgesi'ndeki büyük buluşması EGE YAPI 2019 2. Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı & EGE Gayrimenkul 2019 Konut, İşyeri, Arsa, Yatırımı ve Finansmanı Fuarı eş zamanlı olarak 7 - 10 Kasım 2019 tarihleri arasında Fuarizmir Uluslararası Fuar Alanı, Gaziemir/İzmir'de sektörü bir getirecektir.

Fuar ile detaylı bilgiye www.tuyap.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz