Haberler

MAKTEK İzmir 2019 Fuarı

  • 26.04.2019
  • ezgi

 

MAKTEK İzmir 2019 Takım Tezgahları, Metal-Saç İşleme Makineleri, Tutucular-Kesici Takımlar, Kalite Kontrol-Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilecektir.

 

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından, Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD), Makine İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası destekleri ile makine sektörünün Ege Bölgesi'ndeki en büyük buluşması MAKTEK İzmir 2019 Takım Tezgahları, Metal-Saç İşleme Makineleri, Tutucular-Kesici Takımlar, Kalite Kontrol-Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Fuarizmir Uluslararası Fuar Alanı, Gaziemir/İzmir'de ikinci kez sektörü bir araya getirecektir.

 

Fuar ile ilgili detaylı bilgiye www.tuyap.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

MAKTEK İzmir 2019 Fuarı

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam