Haberler

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ- ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ARASINDA YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜLERİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

  • 25.04.2019
  • ezgi

 

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ- ÖDEMİŞ TİCARET ODASI
ARASINDA YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜLERİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

 

Ödemiş Ticaret Odası ile Yaşar Üniversitesi Enstitüleri (Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü) tarafından yürütülen lisansüstü programlar çerçevesinde Protokol imzalandı.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan, Meclis Başkanı İbrahim Surav, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Dursun, Ufuk Atik, Adil Köse ve Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi ile birlikte gerçekleşen ziyarette Yaşar Üniversitesi ile ÖTO arasında protokol imzalandı.

 Protokol töreninde Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Dekanı Doç. Dr. Çağrı Bulutta bulundu.

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer ; ‘ Ödemiş Ticaret Odası olarak sizleri ağırlamaktan yana duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek isterim. Sizlerden gelen talep ile üyelerinize sağlayacağımız hizmet adına da memnuniyet duyuyoruz. Ödemiş’in bölge olarak öneminin farkındayız ve geleceğe yönelik ziyaretler gerçekleştirerek sizlerle projeler yapmaktan yana mutluluk duyacağız. Protokolümüzün her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim.’ Dedi.

Protokol Töreni sonrası Yaşar Üniversitesi Dekanı Çağrı Bulut, Hizmet Binalarını ve Tüm kampüsü ÖTO Yönetim Kurulu Üyelerine gezdirdi.

Protokol kapsamına göre Oda Üyelerimiz ve onların birinci derece yakınları lisans üstü programlarda %30 indirim imkanı sağlanacaktır.

ÖTO Başkanı Rıfat Eriş; ‘Ödemiş Ticaret Odası olarak üyelerimize her daim ayrıcalıklı hizmet sunmaya devam edeceğiz. Ödemişte eğitim alanında her daim destek vermeye yönelik çalışmalarımız gerçekleşiyor. Bizler Ödemişte eğitim seviyesini yükseltmek adına üyelerimize eğitim konusunda ayrıcalıklar sağlamaya yönelik çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Yaşar Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen Üniversitelerinden birinden daha üyelerimiz için ayrıcalık sağlamış bulunmaktayız. Çalışmalarımız ile üyelerimizin hayatlarına her alanına dokunmaya yöneliğiz. Protokolün taraflara hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. ’ Dedi.

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ- ÖDEMİŞ TİCARET ODASI  ARASINDA YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜLERİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam