ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 25.04.2019

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer ’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Dursun, Ufuk Atik, Adil Köse ve Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi yer aldılar.
ÖTO Başkanı Rıfat Eriş ve heyeti İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yeni görevinde başarılar dileyerek hediyeleri takdim etti.

ÖTO Yönetimi, üyelerinin ve Ödemiş'in talepleri olan Ödemişte trafik problemi, Süs Bitkileri ve Mandıracılık sektörlerinde ki sorunları İzmir Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'e iletti.

Küçük Menderes Havzasına değer katacak her türlü projelerde, birlikte hareket etmekten duyacakları memnuniyeti dile getirdi.