• 17.04.2019

ÖTO 'DAN BAŞKAN ERİŞ 'E ZİYARET
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş,Meclis Başkanı İbrahim Surav, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan, Osman Halıcı ,Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Atik, Sadık Güllü, Adil Köse ve Metin Dursun, Meclis Üyeleri Mustafa Karaman, Arif Basmacı ve ÖTO Genel Sekreteri İ.Emre Çiftçi , Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Mehmet Eriş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ödemiş Ticaret Odası bölgede Belediye ile birlikte uygulanabilecek projeler konusunda ortak adımlar atılacağını vurgulandı.
ÖTO Yönetimi Üyelerin sorunlarını aktarmasıyla ana başlıklar belirlenerek önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası hakkında görüşüldü.