Haberler

ÖTO YÖNETİM KURULUNDAN PİRGİON MARKASINI TEŞŞEKKÜR PLAKETİ

  • 11.04.2019
  • ezgi

 

 

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Pirgion Firması sahibi Kerem Çakıroğlu’na başarılarından dolayı plaket takdim etti.

 Uluslararası Zeytin Konseyi himayesinde Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi tarafından düzenlenen Türkiye Kaliteli Natürel Sızma Zeytinyağı Yarışması’nda bu yıl da birinciliği Ödemiş’e getiren Pirgion markasına Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu teşekkürlerini iletti.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş; ‘‘Bölgemiz adına devamlı ödüllerle başarıları taçlandırılan Pirgion Markasını bizlerde Ödemiş Ticaret Odası olarak başarılarından dolayı tebrik eder ve  her geçen yıl aldıkları ödüllerin artacağına olan inancımınızı  da kendilerine iletmek isteriz. Ödemiş de markalaşmış ve başarısını ulusal çapta kanıtlamış Pirgion markasına kazandıkları ödüller ile Ödemiş’imizi başarılarla anmaya fırsat sağladıkları için çok duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz.’’ Dedi.

Pirgion Firması sahibi Kerem Çakıroğlu , Elde ettikleri başarılar ile Bölgemizin adını duyuruyor olmaktan kaynaklı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu yıl arka arkaya üçünçü kez aldıkları birincilik ödülleri ile başarılarını tescillendirmiş olmaktan duydukları gururu belirtirken, bu başarılarının uluslararası boyuta ulaşmasını amaçladıklarını dile getirdi. Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu'na başarı plaketinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Birgi’de üretilen Pirgion Soğuk İşlem Zeytinyağı bu yıl da başarısını perçinleyip kalitesini tescillerken ödülünü Fuar İzmir’de düzenlenen 9. Olivtech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı'nda aldı. Pirgion’un altın madalyası işletme sahibi Kerem Çakıroğlu’na takdim edildi.

 

Japonya, Almanya, İran gibi ülkelere ulaşan Pirgion markası öyle görünüyor ki farklı zeytin çeşitleriyle hem Türkiye’nin hem de bulunduğu Küçük Menderes havzasının ismini yeni başarılar ile dünyaya duyuracak.  

 

ÖTO YÖNETİM KURULUNDAN PİRGİON MARKASINI TEŞŞEKKÜR PLAKETİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam