Türk Polis Teşkilatımızın 174. Yılı ziyareti

• 10.04.2019

10/04/2019

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan ,Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Atik, Osman Halıcı, Sadık Güllü,Adil Köse, Metin Dursun ve ÖTO Genel Sekreteri İ.Emre Çiftçi Türk Polis Teşkilatımızın 174. Yılı vesilesiyle Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi'yi ziyaret ettiler.
Ödemiş Ticaret Odası olarak, Türk Polis Teşkilatı'mızın kuruluşunun 174. yıldönümünü, Emniyet Teşkilatı'nda görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Haftası'nı kutluyoruz. #ÖdemişTicaretOdası#TürkPolisTeşkilatı #polishaftasi #öto

Türk Polis Teşkilatımızın 174. Yılı ziyareti