Haberler

ÖTO BAŞKANI ERİŞ, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

  • 26.03.2019
  • ezgi

 

ÖTO BAŞKANI ERİŞ, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU


  Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, 26.03.2019 Salı Günü Saat: 14: 00 Kariyer Günleri kapsamında Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.


   Kariyer planlamaları ve Ödemiş ve çevresindeki istihdam açıklarından bahseden ÖTO Başkanı Eriş, öğrencileri yapacakları her işi en iyi şekilde yapmaları konusunda yönlendirdi.
Konuşmasında öğrencilerin seçmiş oldukları bölümler doğrultusunda kendilerini okul dışında geliştirerek uygulama alanları yaratmaları gerektiğini vurgulayan ÖTO Başkanı Eriş, özellikle Küçük Menderes Havzasında olmalarının avantajından faydalanabileceklerini belirtti.
ÖTO Başkanı Eriş, ‘ Bölgemizin Dünyanın en verimli arazileri arasında olduğunun bilincinde hareket etmeliyiz. Ülkemizin geleceği olan siz değerli öğrenciler bu topraklara hayırlı birer vatandaş olmak için ellerinizden geleni yapmalısınız. Başarı hiçbir zaman tesadüfen gelmemiştir. Her daim çok çalışan, farkındalık düzeyi yüksek olan bireyler başarıyı elde etmiştir. Sizlerde Küçük Menderes Havzasında olmanın avantajlarından faydalanabilirsiniz.’ Dedi.

    Öğrencilerin sorunlarını dinleyerek çözümler üretebilmek adına yönlendirmelerde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.

ÖTO BAŞKANI ERİŞ, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam