Haberler

ÖTO’YA AKREDİTASYON SİSTEMİ GELİŞTİRME ZİYARETİ YAPILDI

  • 25.03.2019
  • ezgi

                                  

                                        ÖTO’YA AKREDİTASYON SİSTEMİ GELİŞTİRME ZİYARETİ YAPILDI

 

 

 Ödemiş Ticaret Odası’na 22.03.2019 Cuma günü Akreditasyon Sistemi Geliştirme ziyareti yapıldı.

 Akreditasyon standardı kriterlerinin sürecini gözlemlemek amacıyla yapılan geliştirme ziyaretini bağımsız denetçi kuruluş Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. Baş Denetçisi Sayın Özlem BOCUTOĞLU gerçekleştirdi. Geliştirme ziyaretinde yapılan açılış ve günün sonunda gerçekleşen kapanış toplantılarına Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Meclis Başkanı İbrahim Surav, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan, Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi ve Oda personelleri katıldılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Ödemiş Ticaret Odası’nın Yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi ve Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret konularında inceleme yapıldı.

Gerçekleştirilen ön çalışmalarda 13 kriterden oluşan Yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, iletişim ağı vb. başlıklar altında Odanın yapmış olduğu çalışmalar değerlendirilerek, akredite oda statüsünü korumak amacıyla 2019 yılında yapılması planlanan denetim için ön hazırlıklar gözden geçirildi ve gelişime açık olan hususlarda geri bildirimler yapıldı.

 

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ‘ Ödemiş Ticaret Odası olarak üyelerimize en iyi hizmeti vermek için akreditasyon çalışmalarına önem vermekteyiz. Akreditasyon süreci ile ilgili her türlü desteği üst yönetim olarak vermekle birlikte bu süreci iyileştirmek ve geliştirmek için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Akreditasyon sistemi Türkiye genelinde oda/borsaların performans standartlarını yükseltmek ve üyeleri olan iş dünyasına daha etkili hizmet (iş destekleri gibi) verilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir. Bizler Odamızın faaliyetlerini akreditasyon sistemi kriterlerimize uygun olarak oluşturarak gerçekleştirmekteyiz.’ Dedi.

 

 

ÖTO’YA AKREDİTASYON SİSTEMİ GELİŞTİRME ZİYARETİ YAPILDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam