Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 SEMİNERİ

  • 19.03.2019
  • ezgi

 

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 SEMİNERİ

 

  Ödemiş Ticaret Odası Üyelerini İstihdam Seferberliği 2019 Devlet Teşvikleri konularında bilgilendirmek için 18 Mart 2019 Pazartesi günü saat 19:30 da Ödemiş Ticaret Odası Toplantı Salonunda Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen’in sunumuyla seminer düzenlendi. Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meslek Komitelerinin hazır bulunduğu toplantıya, Ödemiş SGK Müdürü  Recai Sani Balcıoğlu’da katıldı.

  İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümünde Öğretim Görevlisi olan Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen’in anlatımıyla gerçekleşen Seminerde ‘İstihdam Seferberliği 2019’ ‘Devlet Teşvikleri’ ve ‘Zor Zamanlarda İşimizi Yönetmek’ konuları gibi pek çok konuda üyelerimize bilgi verildi.

 ÖTO Başkanı Rıfat Eriş, ‘25 Şubat 2019 tarihinde TOBB Başkanımızın ev sahipliğinde Hazine ve Maliye Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ile Oda ve Borsa Başkanlarımızın ve TOBB Sektör Meclisi Başkanlarımızın katılımıyla “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası başlatıldı.

 İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında iş dünyamıza, girişimcilerimize 8 farklı teşvik sunuluyor ve bunları pek çoğu tarihi destekler şeklinde. 8 ana başlıkta toplanan destek ve teşviklerle 2,5 milyon istihdam sağlanması hedefleniyor. Ödemiş Ticaret Odası olarak, İstihdam Seferberliği 2019 hedeflerine katkı sağlamak amacıyla tam destek verdiğimizi belirtmek isterim. Bütün üyelerimizi bu fırsattan yararlanmaya davet ediyorum.’’ Dedi.

 

 

Sunumdaki slayt ektedir.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 SEMİNERİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam