• 14.03.2019

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDAN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 SEMİNERİ

Ödemiş Ticaret Odası Üyelerini İstihdam Seferberliği 2019 Devlet Teşvikleri konularında bilgilendirmek için Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen’in sunumuyla seminer düzenliyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümünde Öğretim Görevlisi olan Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen’in anlatımıyla gerçekleşecek Seminerde ‘İstihdam Seferberliği 2019’ ‘Devlet Teşvikleri’ ve ‘Zor Zamanlarda İşimizi Yönetmek’ konuları gibi pek çok konuda üyelerimize bilgi verilecektir.

Seminer 18 Mart 2019 Pazartesi günü saat 19:30 da Ödemiş Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleşecektir. Tüm üyelerimizi bekliyoruz.