Haberler

ÖTO ve VAKIFBANK’TAN ÜYELERİNE ÖZEL PROTOKOL

  • 12.03.2019
  • ezgi

 

 

  Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Dursun, Vakıfbank Ege 1. Bölge Müdürü Tuna Turgut ve Vakıfbank Ödemiş Şubesi Müdür’ü Dündar Cenker Kıyıcı’yı ağırladı.

   Ziyarette ÖTO üyelerinin finansman ihtiyaçlarına yönelik avantajlı ürünler sunmayı ve özel finansman olanakları sağlamayı öngören protokol imzalandı. İmza Törenine Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Dursun, Vakıfbank Ege 1. Bölge Müdürü Tuna Turgut ve Vakıfbank Ödemiş Şubesi Müdür’ü Dündar Cenker Kıyıcı’yı katıldılar. Taraflar arasında imzalanan protokol ile ÖTO üyeleri için, nakit akışları ve mali bünyeleri göz önünde bulundurularak sunulabilecek hizmetler ile finansman ihtiyaçlarını karşılamak amaçlanmıştır.

ÖTO Başkanı Rıfat Eriş, ‘Protokol ile amaçlarının üyelere sunulan hizmet kalitesini arttırmak olduğunu bir kere daha vurgulamak isterim. ÖTO Üyelerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam edecektir. Protokolün her iki tarafa ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim.’ Dedi.

ÖTO ve VAKIFBANK’TAN ÜYELERİNE ÖZEL PROTOKOL

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam