ÖDEMİŞ TİCARET ODASI'NDA KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTELERİ SEÇİMLERİ YAPILDI.

• 28.02.2019

TOBB İl Kadın ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitelerinin Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00 - 16.00 saatleri arasında Odamızda gerçekleşti.
Delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen seçimler ile İl İcra Komitesi temsilcileri seçildi.
İl Kadın Kurulları İcra Komitesi seçimlerinde asil üye olarak Nezihe Uzunkol, yedek üye olarak Mualla Akgün seçildi.
İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesine asil üye olarak Serdar Genç, yedek üye olarak Tayfun İzleyen seçildi.
Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun kadın ve genç girişimcilere büyük önem verdiğini, bu seçimlerin Türkiye'nin her yerinde aynı zamanda yapıldığını söyledi. Kadınların ve gençlerin ekonominin içinde yer almaları gerektiğini, sadece ekonominin değil, ekonomiyi yöneten kurum ve kuruluşların yönetim kadrolarında da yer almaları gerektiğini ifade etti.