ÖTO 9. SEKTÖREL EKONOMİ ŞURASI ve İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISI’NDA

• 25.02.2019

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde 25.02.2019 tarihinde TOBB Konferans Salonunda, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın başkanlığında gerçekleşen 9. Sektörel Ekonomi Şurası ve İstihdam Seferberliği Toplantısı’na katıldı.

Toplantı İlgili bakanlıkların temsilcileri, üst düzey bürokratların teşrifleri ve sektör temsilcileri ile Oda /Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 21 Ocak 2019 tarihinde TOBB ‘da düzenlenen Türkiye Şurası’nda alınan kararlar ve sonuçlarının değerlendirildiği toplantıya katılım yoğundu.

ÖTO  9. SEKTÖREL EKONOMİ ŞURASI ve İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISI’NDA