Haberler

ÖTO, İZMİR İLİ “YÖNETİM KURULLARI ORTAK TOPLANTISI”NA KATILDI

  • 19.02.2019
  • ezgi

 

          

Ödemiş Ticaret Odası,  Rıfat Eriş başkanlığında, Aliağa Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen TOBB İzmir İli “Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı” na katıldı. Toplantıda Ödemiş Ticaret Odasını Başkan Eriş ile birlikte Meclis Başkanı İbrahim Surav, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Dursun, Adil Köse, Ufuk Atik, ve Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi temsil ettiler. Ekonomik, güncel ve bölgesel konuların ele alındığı toplantıya bölge odaları ilgi gösterdiler.

ÖTO başkanı Eriş, İzmir ili oda ve borsa “Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı” nın bölge açısından verimli geçtiğini, bölgeyle ilgili sorun ve çözümlerin ele alındığını, bölgesel olarak işbirliği ile çalışmaların devam ettiğini belirterek, Ödemiş Ticaret Odası olarak konu ve bölge sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerini paylaşarak, diğer oda yöneticileriyle verimli fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

ÖTO, İZMİR İLİ “YÖNETİM KURULLARI ORTAK TOPLANTISI”NA KATILDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam