Haberler

ÖTO’DAN MESLEKİ EĞİTİMİ GELİŞTİRME PROTOKOLÜ

  • 11.02.2019
  • ezgi


Ödemiş Ticaret Odası ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında ‘Mesleki Eğitimi Geliştirme’ Protokolü imzalandı. Ödemiş Ticaret Odası’nda gerçekleşen imza törenine, ÖTO Başkanı Rıfat Eriş ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Taşbaşı katıldılar.
Protokol kapsamında Ödemiş Ticaret Odası, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin iş hayatına hazırlanması, yeni projeler üretebilmesi, yerel ve ulusal düzeyde ‘Aranan Eleman’ olabilmesi, gerekli bilgi, deneyim ve donanımı kazanabilmeleri amacıyla üyeleri ile birlikte rehberlik ve bilgi paylaşımı yapacak.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, oda olarak eğitim alanına daima destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini, ülke geleceği olan çocuk ve gençlere fayda sağlayacak çalışmalarda yer almaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, protokolün taraflara hayırlı olmasını temenni etti.

 ÖTO’DAN MESLEKİ EĞİTİMİ GELİŞTİRME PROTOKOLÜ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam