Haberler

ÖTO GÖZÜNÜ İHRACATTA ARAP YARIMADASINA DİKTİ

  • 07.02.2019
  • ezgi

 

Ödemiş Ticaret Odası, Türk Arap İşbirliği derneği Genel Başkanı Sabuhi Attar ’ı ağırladı. Görüşmede ağırlıklı Ödemiş de çeşitli sektörlerde üreticisi olduğumuz ürünleri Arap ülkelerine pazarlayabilme konusunda atılması gereken adımlar değerlendirildi. Öncelikli olarak ihracatımızı artırmaya yönelik yapacağımız ticari faaliyetler için ÖTO olarak bir köprü görevi oluşturma konusundaki istediğimiz belirtildi.

Oda Başkanımız Rıfat Eriş ‘Ödemiş Ticaret Odası olarak firmalarımız ihracatlarını arttırma yönünde atacakları her adımda daha güvenilir ilerlemeleri öncelikli amacımızdır. Türkiye ve Arap Ülkeleri arasında oluşturabileceğimiz köprüler ile üyelerimizin ihracat konusunda önlerini açmak istemekteyiz. Türab Başkanı Sabuhi Attar‘a bizi bilgilendirmek, ilişkilerimizde yol gösterici olabilmek için Odamızı ziyaret etmesinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyorum. Bizlerin Ödemiş deki üreticiler olarak ihracata yönelik korkuları ve kaygıları olduğunu biliyoruz. Bunları aşabilmek konusunda atmamız gereken adımları anlatarak, bizim ufkumuzu genişlettiğiniz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.’ Dedi.

Türab Başkanı Sabuhi Attar ‘ Ödemiş olarak bir çok üründe üretiminizin çok yoğun olduğunu ve kaliteli ürünlere sahip olduğunuzu biliyoruz. Ödemiş ‘in marka haline getirilerek Arap Ülkelerine ihracatının sağlanabilmesi için her türlü desteği vermeye çalışırız. Özellikle kendi evimde tüketmeyi tercih ettiğim Ödemiş peynirinin tadını başka bir üründe bulamıyorum. Ödemiş’e geldiğimde muhakkak peynirimi alıp gidiyorum. Bu gibi bir çok üründe ihracatta başarı elde edebileceğimize inanıyorum. İhracat ilişkilerini sağlamak adına TÜRAB olarak elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isterim. ‘ Dedi.

Toplantı soru cevaplar ile sona erdi.

ÖTO GÖZÜNÜ İHRACATTA ARAP YARIMADASINA DİKTİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam