Haberler

ÖTO MECLİS ‘İ ANKARA DA

  • 28.01.2019
  • ezgi

 

ÖTO MECLİS ‘İ ANKARA DA



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla 25-27 Ocak 2019 tarihlerinde Ankara’da Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri gerçekleşti. Oda Başkanımız Rıfat Eriş, Meclis Başkanımız İbrahim Sürav, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Halıcı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Adil Köse, Sadık Güllü, Metin Dursun, Meclis Üyelerimiz H.Selçuk Bütün, Sinan Dündar, M.Kamil Dolaylarlı, Tevfik Can Kiraz, İbrahim Demir, Ali Yaparoğlu ve Mustafa Çoban katıldılar. Üç gün boyunca devam eden programda Oda Meclis Üyelerimiz Kişisel Gelişim,Türkiye Ekonomisi’ndeki Güncel Gelişmeler, Türkiye ve Dünya Ekonomisi’ndeki Dönüşüm, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Finansal Yönetim gibi bir çok başlıkta eğitim aldılar.
 

 TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu konuşmasında, Oda ve borsalardan gelen talep ve sıkıntıları hükümete ilettiklerini hatırlatarak, bu talepler karşısında yapılan icraatlar konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi. TOBB Başkanı meclis üyelerinden; yapılan işler konusunda bölgelerindeki iş dünyasını haberdar etmelerini ve getirilen imkânlardan tüm üyelerin yararlanabilmesini istedi.

 

ÖTO MECLİS ‘İ ANKARA DA

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam