• 28.01.2019

ÖTO’DAN TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Meclis Başkanı İbrahim Sürav, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Halıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Köse, Sadık Güllü, Metin Dursun, Meclis Üyelerimiz H.Selçuk Bütün, Sinan Dündar, M.Kamil Dolaylarlı, Tevfik Can Kiraz, İbrahim Demir, Ali Yaparoğlu ve Mustafa Çoban  ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette bölge sorunlarını ve üyelerimizin taleplerini dile getirdiler. Oda Meclis Üyeleri her biri kendi sektör sorunları ve taleplerini tek tek dile getirdiler.  Öto Üyeleri TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na yakın  ilgisinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.