• 25.01.2019

ÖTO ‘DAN EĞİTİM ATAĞI

Ödemiş Ticaret Odası Ödemiş deki tüm Özel Okullarla indirimler konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.  Görüşmelerin sonucunda anlaşmalara bağlanan Özel okullar ile indirim protokolleri imzalandı.

Üyelerimizin alacağı hizmetleri özelleştirmek adına faaliyetlerimiz devam etmektedir. Oda olarak hedefimiz kaliteli ve özel hizmeti üyelerimize her alanda sunabilmektir.

Eğitim konusunda üyelerimize destek olabilmek adına yaptığımız görüşmelerin sonucunda, üyelerimize özel almış olduğumuz indirimler aşağıdaki şekildedir;

ÖDEMİŞ  ÖZEL SINAV OKULLARI İndirim ayrıntıları;

2019-2020 öğretim yılı için ilan edilmiş ücret üzerinden;

a.    01 Mart - 30 Nisan Mart  (Erken Kayıt) %10  (yeni eğitim-öğretim yılı için)

b.    Her yıl düzenlenen bursluluk sınavına katılan Ödemiş Ticaret Odası üyelerinin öğrencileri bu sınavda hak ettikleri indirimden de faydalanacaklardır.

Not: Sadece bu yıl (2. Yarı Dönem) için kayıt yaptırmak isteyenlere de 2018-2019 öğretim yılı eğitim ücreti üzerinden %10  indirim uygulanacaktır.

ÖDEMİŞ ÖZEL OLUŞUM OKULLARI İndirim ayrıntıları;

2019-2020 öğretim yılı için ilan edilmiş ücret üzerinden;

a.    01 Mart - 30 Nisan Mart  (Erken Kayıt) %20  (yeni eğitim-öğretim yılı için)

b.    01 Mayıs - 30 Haziran Erken Kayıt) %15

c.    01 Temmuz - 15 Eylül (Erken Kayıt) %10

Not: Sadece bu yıl (2. Yarı Dönem) için kayıt yaptırmak isteyenlere de 2018-2019 öğretim yılı eğitim ücreti üzerinden %15 indirim uygulanacaktır.

ÖZEL İZMİR ÖDEMİŞ İSABET OKULLARI İndirim ayrıntıları;

2019-2020   etim yılı için ilan edilmiş ücret üzerinden;

a.    01 Ocak – 30 Mart  (Erken Kayıt) %25  (yeni eğitim-öğretim yılı için)

b.    1 Nisan – 30 Haziran (Erken Kayıt) %20

c.     01 Temmuz – 15 Eylül (Erken Kayıt) %15